Thursday 21 June 2012

a little bit random

Hejsan hoppsan, vad jag inte lyckades med min förbättring i bloggning. Har två teckningar jag vill visa men inte orkat hämta kameran till. Just nu har jag lyckats bli sjuk efter Hultsfred. Men nu känns det bättre. Linn kom hit med glass och frukt så mums muums!! Så hon är här och sover i min soffa medan jag kollar på Harry Potter och dricker te.

Monday 18 June 2012

HULTSFRED

Igår kom jag hem ifrån Hultsfred. Vi hade sjukt roligt och allt var så bra och jag mådde så bra. Det var bra. Jag hade med mig kamera men glömde bort den. Jag är inte så duktigt på sånt där. Men de fotades lite på vägen ner. Vad ska jag säga mer. De var grymt roligt och jag hade grymt roligt. Roligt roligt roligt.

btw. ska försöka bli duktigare på att blogga.

Sunday 10 June 2012

Studentklänningen

Här är jag på min studentdag. Innan jag åkte i väg på champagne frukost. Jag är sjukt nöjd med klänningen. Har sytt den själv. Ska troligen färga den så jag kan använda den fler gånger. Då jag tycker det känns konstigt att gå i klänning i huvud taget blir det nog ännu konstigare i vit klänning.

Sunday 3 June 2012

Landet med tjejerna.

Kom för ett tag sedan hem. Har haft en mysig helg med tjejerna på landet. Det har regnar stora delar, men det har ändå varit mys. Spelat spel, kollat på film, snackat, ätit. Jaa, sovit. Vad vi nu faktiskt har gjort.

Ajaa, imorgon börjar sista veckan i skolan. För på fredag tar jag studenten. Helt sjukt.