Saturday 31 March 2012

I can't find you.

Planen för dagen var att åka och köpa tyg. Och det blev av. Åkte i väg med mamma och pappa till ikea och lite andra ställen. Fick två fina korg / kistor att ha tyg i. Köpte även tyg. Jag måste bara visa er ett tyg. Köpte tyg till att sy min studentklänning. Tagga!! Men jag hittade inte min minneskortläsare så jag får visa det senare.

Så jag tänkte visa min senaste teckning som är en remake på en gammal teckning. Ansiktet blev dock inge bra. Men ajaa. Övning. Ska skissa upp studentklänningen också så att ni kan då se den.

Friday 30 March 2012

Vackstanäs Modevisninig

Evenemanget på fb. Vad mer har jag att säga denna kväll. Jag måste sy massor, inom en snar framtid. Ska köpa tyg imorgon.

Thursday 29 March 2012

Isn't she cute?

Så i brist på vettiga bilder får ni en bild på Johanna när hon sov i soffan. Så snäll är jag i dag. Dagen var bra. Allt känns bra. Är bara så jävla trött hela tiden. Som Johanna på bilden. Kanske ska ta en promenad med mamma för att få lite frisk luft då jag fortfarande hostar och därför kan inte träna. Which sucks.

Tuesday 27 March 2012

Why is the rum gone?


Tänkte säga hej såhär på kvällen. Är typ jätte trött och håller på med engelska. Skolan idag gick bra. La till en bakgrund på bilden ovan som är större än ett A2 och började sedan på en ny. Sedan gick det bra på mönsterkonstruktionen. Eller hyfsat. Ajaa, tillbaks till engelska arbetet.

Monday 26 March 2012

A song that goes on and on.

Dagen började tidigare än en vanlig måndag. Men mötet gick i alla fall bra. Sedan var det till skolan och chilla ett tag. Efter lunch var det info ifrån syon och sedan naturkunskap.

Nu sitter jag och äter och ska snart åka och handla på maxi med mamma.


Sunday 25 March 2012

Plugg

Dagen har spenderats åt att sy och nu har jag även gjort veckans mönsterkonstrukions uppgift eftersom att jag var sjuk i tisdags. Jag borde även ta tag i att göra engelska. Men jag vet inte det är ju inte lika roligt. Kanske sätter mig och syr igen istället.

Friday 23 March 2012

the hunger games

Jag tänkte bara säga att the hunger games vi var och såg här om dagen. Den var så jävla sjukt bra. Men denna kväll håller jag dock på att fiffla med annat och vill att mina halstabletter ska komma hit med bara tanken men de gör de inte. Faaan alltså.

If you put me to the test, if you let me try.


Efter plugget idag var det möte på Taxinge inför modevisningen. Grymt taggad nu. Det gick jätte bra och allt kändes så bra. Det var ett bra möte. Dock hade jag inte fått så mycket gjort i design kursen i skolan innan så får ta tag i det i helgen.

När jag kom hem så hade mitt linne ifrån KanDee kommit. Det är sjukt fint och det var jätte skönt material. Kommer väl typ bo i det ett tag eller något.

Nej nu måste jag hitta glass i frysen för min hals mår inte alls som jag vill.

Thursday 22 March 2012

Stay Strong


Jag kollade precis på Demi Lovato: Stay Strong. Alltså hennes dokumentär. Inte direkt bra att göra när halsen inte är som vanligt. Så när man gråter så gör det skit ont i halsen. Ajaa, done is done and I think you should see it. Det är typ nio olika klipp totalt. 

Men nu ska jag hitta till duschen.

And oooooooh I'm sleeping with the enemy!!

Efter studiebesöket idag åkte jag och mötte min syster och vi åkte till bianco där jag hade fått presentkort och så köpte jag ett par riktigt snygga skor. Visst? Sen var vi inne i hennes skola så jag fick se den och sen var det hem och plugga.

Tuesday 20 March 2012

Safe & Sound

Så hela helgen var jag sjuk och jag var inte i skolan igår eller idag. Dock hade febern försvunnit till måndagen men mådde fortfarande dåligt. Men nu mår jag desto bättre men inte hundra. Är mest bara förkyld för tillfället, inte så roligt. Men imorgon ska jag få se the hunger games. Och jag längtar så grymt mycket. Har lyssnat på låten (Safe & Sound - Taylor Swift) ovan ett antal gånger och trailerna till filmen ett antal gånger också.

Sunday 18 March 2012

Juvlia.se

Jag har lyckats dragit på mig en feber. Blääää! Hatar det!! Men så länge kan ni ju kolla på min nya smyckes galge som är ifrån Juvlia.se. Beställde även ett flätatarmband och örhängena som är med på closeup. Örhängen var en typ gåva när man handlar över 300 och de är jätte söta. Jag är jätte nöjd med min beställning.

Men nu ska jag äta glass för jag är så sjukt varm.

Friday 16 March 2012

Can't wait!!

Nu är jag en glad tjej igen. Har fått biljetterna till galapremiären av The Hunger Games nu. Så taggad. Fick även presentkort på bianco som jag vann biljetterna genom. Så på onsdag då jävlar. Så taggad!!

Men nu är det helg och jag ska bara sega och plugga lite. Hade andra planer ikväll men halsen vill inte vara med och leka så det får bli andra grejer. Typ glass framför tven och te.

Wednesday 14 March 2012

Somebody please tell him who the eff I is.

Idag hade jag fått sovmorgon ifrån fotokursen för jag ska fota i helgen. Super skönt! Sen var det svenska på eftermiddan och det gick bra. Efter skolan var jag i väg och bokade tatueringstid. Tagga!! Men för nu får resten av det vara hemligt. Nu ska jag äta snart. Pannkakor för pappa och jag har ingen fantasi och mamma och Johanna är på andra äventyr.

Tuesday 13 March 2012

"You want to get your ass beat, you can get your fucking ass beat. You can stay and get your ass beat, you can stay, get your fucking ass beat, you can stay, get your fucking ass beat ...

Bra dag. It was a good day. x) Men ajaa, hej. Skola. Estetiskt och senare mönster. Mönster blev smått flum ett tag med Annelie och Robert. Awesome. Roligt. Sen blev det hem och ett träningpass. Grymt skönt. Så nu borde jag duscha.

Monday 12 March 2012

I'm like a bird, I'll only fly away.


Happy girl!!

Glad dag idag. Bra dag idag. Förutom att vi hade natur. Men jag har köpt tyg nu. Awesome! Hoppas det räcker till den andra. Får se på fredag. Men mest av allt var jag happy girl för jag har vunnit biljetter till galapremiären av the hunger games!! Awesome!! Can't wait.

Sunday 11 March 2012

skjorta två

Under en koncentrations svaka idag så pimpade jag en till skjorta. Så tänkte bjuda på den innan jag ska krypa i säng vilket jag ska göra när som helst. Men sängen, sömn. Kommer jag kunna sova? Ajaa, vi fårs väl se. Eller jag får se för jag tror inte att ni står och vakar över mig när jag sover. Sov gott.

Sweet dreams are made of this

Jag har varit jätte dålig på att koncentrera mig på plugget i helgen. Men lite har jag allt fått gjort. Duktig tjej, lite halvt. XD Hela helgen har jag typ gått runt i min nya superman tröja som jag fick av Johanna i b-day gift. Och så är jag ju tvungen att visa en annan b-day gift som är på bilden. Den är fett fin och söt.

Mitt förslag om att byta rum med mina föräldrar blev nerslaget så jag måste komma på något jag vill göra med mitt rum. Det har blivit tråkigt. Bläää.. Har ni något förslag?

Saturday 10 March 2012

Tacksamhets sten

I fredags höll endel tal på Svenska C:n. Då pratade en tjej i min klass som heter Pauline. Hon pratade om Healing och lite om tacksamhets stenar. Hon hade även med sig några stycken om man ville ha en. Och det ville jag och jag lyckades få med mig två hem.

Senare funderade jag på hur jag skulle lyckas bära med mig de hela tiden. Så denna kväll har jag gjort ett armband med stenarna. Det blev dock lite stort men annars bra. Har bara inte orkat ändra storleken ännu.

Men nu ska jag förminska ett annat armband istället. För det har varit för långt för länge. Dock är det ju köpt så. Men nu ska det bli lagom långt.

a simple drawing

Här är då teckningen jag ritade igår. Inget märktvärdigt. Nu ska jag försöka ägna mig åt skolarbeten. Vilket inte kommer gå så bra. Men ändå. Ha en bra dag.

Friday 9 March 2012

en fredagspuss

Sitter just nu ensam hemma och gör mest ingenting. Varit inne på weheartit stora delar av kvällen medan tven är på. Så bestämde mig nu för att skaffa en gifyo. Så här är min första gif därifrån. Åh, jag har ritat. En snabb teckning också. Ni får se den senare för orkar inte tända.

Wednesday 7 March 2012

Örhänge

Planen var att fota med kameran men jag bestämde mig för att jag inte orkade anstränga mig. Men jag fotade med webcamen iallafall. Jag ville vissa mitt öra. XD Eller mitt örhänge. Eller de två jag har på mig. Så det ena med kedjorna är en earcuff + örhänge som jag fick av Carro i B-day present. Så fint, tack Carro. Sen är hjärtat ett eget. Jag gillar det. Digg digg digg. Och förlåt för den dåliga kvaliten. Men ni lever och jag också så. ;)

Tuesday 6 March 2012

Skjorta

Nu har jag dåligt minne och kommer inte riktigt ihåg när jag pimpade denna skjorta. Men det är i alla fall pappas gamla skjorta som hon hade lyckats tagit sönder som jag tog vara på. Och sydde dit tyg ifrån en av mammas gamla klänningar på kragen. Jag tycker resultatet blev bra. Men dock har jag svårt att bestämma mig om armarna ska av eller inte.

Monday 5 March 2012

Birthday Girl


GRATTIS till mig!!

Kolla vad sötaste syster hade gjort imorse när hon väckte mig. Skrivit grattis med gamla bilder på mig i trappen och gjort pannkaksfrukost. Mums!! Innan det fick jag fina presenter på sängen. Just nu ligger hon dock i min säng. För hon är ledig idag.

Sunday 4 March 2012

Familjemiddag för mig. x)

Vi bestämde att vi skulle fira mig inom familjen idag (ikväll). Normalt brukar vi sjunga för varandra på morgonen dagen någon fyller år och så får man presenter på sängen. Men pappa skulle upp tidigt och flyga och mamma skulle rida imorgon kväll. Men Johanna har bestämt att hon ska väcka mig imorgon, så jag får tydligen hennes present imorgon.

Så vi åt jätte god kött fondue till middag och när vi ätit upp så går mamma och pappa och hämtar mitt paket. Sen kommer det ifrån varsitt håll. Det är därför jag sitter och asgarvar på bilden (vilket Johanna också gör, hahahahah.) Sedan efter att jag öppnat presenten och ett tags sittande så plockar vi undan (jag hjälpte typ inte alls till) och satte oss framför tven där vi hade gjort en liten choklad fondue. Mums!!

Bra kväll, nu ska jag sätta på ett gammalt Vampire Dairies avsnitt och sy på en krage jag har hållt på med idag.

Blue Moon


Saturday 3 March 2012

Celebrations time, Come on!

Som sagt var släkten här för att fira mig och pappa. Det var jätte mysigt och maten var jätte god och allt mat tog slut och tårtan också tror jag för den delen. Alltså gud vad gott det var med jordnötsås. (chicken satay).

I födelsedags present fick jag en del pengar och presentkort på stoff och stil (tygaffär). Fick även en försenad namnsdagspresent som innehöll ritblock och promarkers i pastelfärger. Så om jag orkar eftersom Linn tyckte det var en sådan lysande ide, kanske mina promarkers färger jag har kommer upp.

Soon, very soon.

Snart kommer släkten hem till oss. Så mysigt. Vi ska fira mig och pappa. Men jag tror jag ska gå och kolla ifall mamma behöver hjälp med maten. Ska bli så gott. Typ längtar till jag får äta. Hahhaa, hej tjockis. XD Nej, men ååååh.

Friday 2 March 2012

Summer girl

Kvällen är ägnade framför tven men även med papper och penna i handen. Quoten på teckningen är ifrån låten Summer Girl som Leighton Meester sjunger i Country Strong. Egentligen ville jag att hon skulle ha mörkt hår men då kändes det inte så somrigt och jag har ingen riktigt fin brun i promarkers. Måste köpas.

Thursday 1 March 2012

Outfitkollage



Cardigan - Modekungen. Halsband - cocoo.se. Skor - Tequila Ash (kommer snart in på henrykole.se och på http://www.ashitalia.it/) Top - Kan Dee Shop. Shorts - Topshop. Armband - Modekungen. Solbrillor - http://www.partykungen.se/. Ryggsäck - Urbanoutfitters.

Jag tänkte vara med i Kan Dees tävling och här är mitt bidrag. Och jag är typ helt kär i skorna!! Vill ha!! Det var nog allt. Tror jag. Puss på er!

copycat

Jag tjuvar från Linn och berättar samma sak. Jag har umgåtts med Linn och My (som ni också ser i bilden med mig). Vi har lalat runt och haft det bra. Babblat och babblat. Det var en bra dag trotts att vädret inte var lika fint som igår.