Wednesday 29 February 2012

I am alive. ;)

Dagen har spenderats med att gå en tre timmars walk and talk promenad med Emily. Bara snackat av mig om allt om studentkryssningen som vi var på. Så jävla roligt vi hade. Alltså så härligt. Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag är i liv och tydligen kommer det upp mingel bilder på torsdagen eller fredagen. Spännande värre. XD Hahahah!! XD

Monday 27 February 2012

Galet taggad

Allting är klart och jag är redo att dra. Men jag väntar just nu bara på att klockan ska bli dags att gå för mig. Just nu är jag riktigt taggad och det är så roligt och jag vill inte sitta stilla, men jag gör det ändå.

Sunday 26 February 2012

Red lips

God morgon eller god dag. Det är söndag och vi planerar inför morgondagen när vi ska dra på kryssning. Tagga gärnet!! Vädret ute är awesome, vilket är så jävla underbart.

Just nu väntar jag på att Lina ska komma hit och hjälpa mig med mitt klädval till imorgon.

Saturday 25 February 2012

And I call it home

Just nu håller jag på och hoppar runt till musik och städar lite. Det är en bra dag att städa. Bara vara och ingen är hemma förutom jag. Det är då det känns som bäst att städa.

Friday 24 February 2012

Pappas födelsedag





Fotot av min kära familj

Dagen till ära, spenderade vi kvällen på fotografiska. Vi gick och kollade på utställningarna och sedan åt vi middag i deras resturang. Vilket var riktigt gott och utställningarna var också en succé. Efter vi hade kollat på utställningarna och ätit middag gick vi ner till deras book release av deras bok "De första 590 dagarna", där spelade Kajsa Grytt. Det blev en mysig kväll. Nu är vi hemma och kollar på dålig tv.

Wednesday 22 February 2012

Which eye?

Hörrni, hjälp mig. Vilket öga ska jag sudda ut? Kan inte bestämma mig och den har legat på mitt skrivbord ett tag nu.

The Hunger Games

Bussen gled på vägen till skolan och det hade den framför och så hade en långtradare åkt i diket och några lastbilar på vägen in till skolan. Man baah wohooo. Great. Så jag lyckades inte ta mig till skolan idag utan åkte hem och har spenderat min dag i soffan med boken The Hunger Games i handen. Läst och läst. Började igår efter skolan och nu är den slut. Nu vill jag bara läsa nästa bok. Sen vill jag även se filmen som kommer snart. Vet dock inte om den kommer till sverige.

Tuesday 21 February 2012

Don't be afraid hopefully we will survive.

Denna vecka (förutom fredag) har vi hållbar utvecklingsvecka i skolan. Inte så taggad. Men man lever. Under första passet idag ritade jag den här ovan. Cool huh? XD nej men jag vet inte. Igår kollade vi på film och lalalde lite. Vi befinner oss just nu i 2040 enligt våra kära lärare.

Sunday 19 February 2012

Sunday

Varit på promenad med Emily idag. Härligt härligt. Nu ska jag kolla på en live streaming av Topshop Unique modevisning i London. Fett awesome grej att snubbla på sådär fem minuter innan den skulle börja.

Friday 17 February 2012

Promenad


Efter skolan så tog vi en kort promenad med Linas lilla hund. Linn var jätte glad och ville leka i snön med hunden. Asså ja, jag skriver hunden. För jag vet inte hur namnet stavas. Typ Turi, vill säga typ Curry. XD Sen när jag kom hem så tog jag också en promenad ute på sjön. Mys. och solen var så sjukt underbar.

Thursday 16 February 2012

insnitt nästa.

Då var denna torsdag snart över. Är just nu riktigt trött så det är skönt att det inte blir något pass med mamma ikväll. Men jag tänkte försöka ta mig an att sy några insnitt. Hoppas det går min väg. Måste bara hitta något bra att lyssna på först.

Wednesday 15 February 2012

Indiana Johanna


Idag redovisade vi konstfotot. (+ fem sinnen) och här ovan är två av fem bilder. En bild har ni ju redan sett dock slutade redigeringen lite annourlunda på den. Så det är två till som ni aldrig kommer få se. Mohahahhaa!!

Men nu måste jag plugga. I alla fall snart.

Tuesday 14 February 2012

Glad Alla Hjärtans dag!!

Hata den här dagen!! Eller inte. Den har varit helt okej. Men det känns inte bra i mig. Eller det känns bra i mig men asså det känns så fel. Asså jag kan tydligen inte förklara. Hoppas du har en bra alla hjärtans dag, noot.

Själv blir kvällen ett träningspass och sen troligen plugg.

Monday 13 February 2012

Can't stay at home, can't stay at school.

Koncentrationen på plugg sitter tydligen inte på plats. Kunde inte koncentrera mig igår eller idag på lektionstid. Men jag kunde koncentrera mig under dagens träning. CX-work passet. Grymt skönt. Innan det körde jag ca 25 minuter på crosstrainern. Kan inte sommarn bara komma nu. Jag känner mig ju tillräckligt snygg. x) Ajaa, nu ska jag duscha.

Sunday 12 February 2012

Nananana Nananana

Så här går det när man inte alls pluggat. Endast skrivit några radar om abstrakt konst. Och inte gjort mycket annat. Det blev en teckning dock, som nog kommer upp i morgon. Borde göra mig iordning och somna med naturkunskaps boken i ansiktet. Så tråkigt.

psst, här ser ni hur håret blev framifrån i längd alltså. Självklart ska jag inte ha en lugg som går nedanför ögonen. Nej, nu ska jag hämta mina kläder. Ciao!!

Finally

Äntligen har jag klippt mig. Gud vad jag har längtat. Jag fattar det inte. Jag har velat ha långt hår. Alltså lång lång. Men jag tyckte det var typ jätte jobbigt. Så nu åkte endel av. Och det känns jätte bra.

Annars idag blev det en promenad på isen med syster och mamma. Skönt att vara ute i solen. Just nu borde jag plugga. Men det känns så tråkigt så det blir nog inte av. Rita är ju så mycket roligare. scchh, säg inget till min mamma.

Saturday 11 February 2012

Hello, world I'm your wild girl.

Jag fotade Johanna för ett tag sedan. Vilket gick bra. Här ovan är en av bilderna. Det är till fotokursen. Uppgiften är typ konstfoto. Dock tror Linn att den blir väldigt mörk på skolans datorer så jag måste redigera om den. Så får väl göra det sen, när jag har duschat.

Igår var Linn här hos mig. Vi segade i soffan och hade det bra. Åt Ben n Jerrys och sov i soffan. Soft. En bra kväll. Precis som planerat typ. Awesome!!

Thursday 9 February 2012

Du borde baka mer.



I helgen som var så bakade jag och mamma semlor som blev grymt goda!! Nu ska jag sätta mig in i min andra semla. Som ser så sjukt god ut. Allt är bäst hemma gjort. Så jag tycker du ska baka nästa gång istället för att köpa typ kakor, semlor och bröd. Mamma bakade även ett jätte gott bröd den helgen. Dock så äter jag yoghurt oftast men i morse åt jag det och det var riktigt gott. Du kan baka och frysa in, så kan du ta fram det när tillfälle passar.

Studentmössor!!

Så kom dagen när studentmössorna kom och det var dags att tagga till något som händer om fyra månader. Helt sjukt. Det är så långt men ändå så kort. Det var allt för mig nu, tror jag.

Wednesday 8 February 2012

Fem sinnen


Här ovan kan ni se resultatet ifrån mina fem sinnen som jag framkallade förra veckan. De är fotade analogt och jag har inte lyckats få till skärpan på allihopa. Men jag tycker de blev coola, i alla fall de stora bilderna. De små är jag inte jätte nöjd med då de är lite tråkiga.

Tuesday 7 February 2012

Black and White

Annelie hade bestämt att vi skulle ha dresscode på våran redovisning. Vit topp och svart nederdel. Vilket jag då hade. och hon självklart också.

Pretty in Pink

Är det inte lite roligt att bussen hade rosa gardiner?

Sen kan jag även meddela att jag har nu tre låtar på replay.
Holding on and Letting go - Ross (samma som den jag bloggade om förut)
Dear Maria, Count Me In - All Time Low
Weightless - All Time Low

Nu blir dt hem (är på väg), äta något litet och sen i väg och träna.


Projekt redovisningsdag

Idag hade vi en projekt redovisningsdag på skolan. Det gick bra. Mitt projektarbete med Annelie och Robert är att anordna Vackstas modevisnig. Dock är vi ju inte klara då den inte har varit ännu och är inte förns i April. Men redovisningen gick bra även fast i Robert kom och allt kändes bra. Dock hade jag typ fastnat på ordet praktiska och typ rört mig för mycket med benen. Men det kändes bra ändå. Var typ inte alls nervös. Vilket var skönt.

Monday 6 February 2012

White Knit



Mamma tyckte jag såg ut som en trasdocka under träningspasset. Men vafaan, det var grymt roligt plus att det var grymt skönt att vara tillbaks och träna. Inte tränat på ett tag. Lyckas börja och träna i typ tre veckor tar en paus på typ tre och så kör jag tre till. Vet inte riktigt vad som är felet där riktigt. Men nu ska jag försöka hålla igång. Nej, nu blir det sängen för jag känner mig inte så bra.

Blue Devil

och den här dagen har varit lite blå. Himlen har varit sjukt blå och fin och solen har lyst så fint. Men annars har jag haft en grymt seg naturkunskaps lektion och mensvärk mest hela dagen. Snart blir det av på ett pass på gymmet med mamma. Längesen, så kommer väl vara helt slut efter. Ciao!

Sunday 5 February 2012

Falling for music

alltså jag måste bara tipsa om en låt som jag lyssnat på större delar av dagen. Den heter Holding On and Letting Go av Ross Copperman. Och jag snubblade över låten i en video ifrån Vampire Diaries som är fan gjord. Men låten hade redan varit med i ett avsnitt dock så fastnade den inte då. Men asså nu är jag helt fast och jag älskar den. Dock är det inte hela låten i videon. Men i alla fall.

Wednesday 1 February 2012

Forever young

Asså ibland är man ju lite knasig. Så då går det sådär. Lite knas i huvudet. Åt just soppa till midda. Mums!! Men nu ska jag kolla på stylisterna