Thursday 29 September 2011

on repeat

I came to win, to fight, to conquer, to thrive.
I came to win, to survive, to prosper, to rise.
To fly. To fly.





Nicki Minaj feat. Rihanna - Fly
youtube / spotify

blaaaablaaablaa what's my name?! x)


Ingen koncentrations förmåga till plugg. Score, liksom. Sjukt segt. Och sorry för jag har varit sämst på att blogga de senaste dagarna. Haven't been up for it. Snart är det iaf helg.

Monday 26 September 2011

Don’t feast your eyes on things that are on the ground.


Jag har varit sjukt trött idag. Har ju haft naturkunskap. Inget favorit ämne, ville bara sova hela tiden. Men det är ju måndag. Segt att börja varje måndag med naturkunskap. Men får väl leva med det hela året.

Borde plugga lite. Men jag orkar inte. Inte alls taggad.

Sunday 25 September 2011

Dalarna



I helgen har jag varit i Dalarna på min kusin och hans frus landställe. Med uppdrag plocka svamp. Jag har inte plockat en enda svamp. Utan jag har gått runt och fotat lite med pappa för han plockade inte heller svamp. Han plockade typ två svampar. Det har varit en bra och mysig helg. Just nu sitter mamma och syster och rensar svamp. Men jag gillar inte svamp så jag slipper. Dessutom har jag städat mitt rum och ska börja plugga typ nu. Men senare kommer Linn som jag ska plugga med. Även fast vi ska plugga olika saker. Hoppas det går bra.

Men visst är det inte världens sötaste trollunge på sista bilden?

Thursday 22 September 2011

A pair of Doc Martens


Här är då de awesome skorna jag köpte i tisdags. Har även på mig dem just nu. Invignings dag idag. Dock mest för Linn sa åt mig. För hon ville fota i de. Eller mig eller mina ben och fötter i de. Jag älskar dom!! Så det är Doc Martens i Svart lack. Awesome!!

BTW, jag gjorde så Annelie ramlade av stolen i matsalen. Sjukt roligt.

Wednesday 21 September 2011

Well there's nothing to lose. And there's nothing to prove.

Foto: Lina och Linn

Det här hade jag på mig på välkomnsfesten. Hahha. troligen de mest oseriösa outfit bilderna ni kommer att få se på mig. Jag hade en rolig kväll. Men nu ska jag packa ihop mitt huvud och göra mig i ordning och sova. God natt.

She's singing "Pour Some Sugar On Me"

Foto: Linn Gullberg - 11 augusti 2011 - Hagaparken

Så idag fick man lite sovmorgon. Dock kunde jag sovit längre. Men jag hade gått med på att köra mamma till hennes buss för då skulle jag få ta bilen till skolan. Score. Idag är det programdag. Vet inte riktigt vad som väntar. Vet typ att vi ska ha textil, idrott och kost. Med alla treor typ. Stört ja. Fattar typ ingenting. Men visst. Sen är det välkomns fest ikväll på skolan.

Tuesday 20 September 2011

So make your jokes. Go for broke. Blow your smoke.

Idag gipsade vi in våra ansikten för vi ska senare göra fina gipsmasker men innan det kommer vi göra typ gjuta våra, en avgjutning typ. Asså jag fattar inte riktigt vad jag snackar om lite. Är lite lost i det hela. Men planen är att göra en ansiktsmask.

Vid tolv åkte jag och Linn in och var på studyabroad.se mässan på berns. Sen gick vi vidare och jag köpte ett par awesome skor. Åkte vidare till söder där Linn lämnade tillbaks böcker. Then we took the train home.

Sunday 18 September 2011

arrived home

Kom precis hem ifrån att har firat att mormor fyllde år.

Men innan det hade jag en awesome mys helg på landet med tjejerna. Tack så mycket. Men nu är jag hemma och ska nog kolla på ett avsnitt av någon serie och låta packningen ligga kvar ett litet tag till.

Thursday 15 September 2011

We came to win, to survive.


Idag fick jag låna bilen av mina kära föräldrar. Merci. Jag körde med Annelie och Robert och hade möte med Taxinge slott. Det var för vårat projektarbete, som är att anordna modevisningen. Så vi kollar på lokaler. Annars då. Halvsov i Linas säng under hålltimmen. Och hade sedan engelska med booktalk. Det gick bra tror jag. Awesome!!

Men nu ska jag gå upp igen och fortsätta hjälpa till med maten. Sen blir det afropowerdance. 

Wednesday 14 September 2011

You act like a good girl, but in fact... you're not. You are a volcano.

Fotokursen och svenska b idag då. Inte gjort särskilt mycket. Asså jag verkar ju inte göra något vettigt i skolan känns det som. Hahaa. x) men jag gör ju inte det. Riktigt. Men iallafall. Har jobbat på mitt svenska c tal när jag kom hem iaf. Inte så strukturerat men jag vet typ vad jag vill säga. Så bra. Just nu kollar jag på 90210. Ciao!

Tuesday 13 September 2011

Why the hell not!?


Skolan idag. Funderade på hur jag skulle göra nästa uppgift vilket är en mask. Fett coolt. Vill ju att min ska bli grym. What else liksom? Sen hålltimme, hjälpte Lina lite och sedan engelska.

Försöker skriva ett tal till svenska c, eller en argumentation. men jag är typ trött och orkar inte. Så jag borde börja göra middag. Zucchinisoppa och den är grymt god.

Monday 12 September 2011

Somebody mixed my medicine. I don't know what I'm on.


Var till skolan idag vid tolv och åkte hem vid två. Så var där ett pass. Men vi blev klara med naturkunskapen. Score! Är annars typ jätte seg i huvudet. Men jag har pluggat lite.

I helgen köpte jag tyvärr inga skor. Men snart ska jag köpa de nog. Köpte lite andra saker. Men inget "wooho, kolla det här." Firade delar av släkt som har fyllt ska fylla år i söndags. Bra helg med andra ord.

Saturday 10 September 2011

I'm about to lose control and I think I like it.


Igår var jag i skolan och hade design kursen. Behövde inte vara på plats på svenskan så umgicks med Linn igår. Gick ut på kvällen med Linn och Emily. Vi hade roligt roligt. :) Bra kväll. Linn är fortfarande här och nu ska vi in till stan och köpa skor till mig tror jag. Spännande.

Thursday 8 September 2011

If you want to play it like a game. Well, come on, come on, let's play.

I'm bored.


  • Jag har tråkigt och ska ta tåget som går 56. En bit av tid kvar som jag måste roa mig med något med. 
  • Vi hoppade att mötas för projektarbetet denna morgon. Vi ska troligen jobba lite på det på det efter lunch. 
  • Jag funderar på att klippa i min kavaj men jag vågar inte riktigt. 


Wednesday 7 September 2011

Fuck him, He's a DJ.

Hålstickad tröja ifrån Gina Tricot. Systers shorts ifrån Beyond Retro (tror jag)

Jag fick pannkakor till middag och det var mums mums. Jag har världens träningsvärk i min rumpa och den håller på att krypa sig ner till baksida lår. Jobbigt jobbigt. Orkar inte riktigt plugga och jag vet inte när jag måste ta mig till skolan imorgon.

Studiebesök

Foto: Sandra Wahlbeck

Idag var jag på studiebesök med fotokursen, på Fotografiska. Det var mycket roligt. Gillade som förväntat mest "Northern Woman in Chanel." Jag vill så gärna ha boken men den kostar ju liksom 1500 kronor. Bajs! Jag vill ju ha den.

Men nu ska jag nog skriva en fotoanalys.

Tuesday 6 September 2011

Tell your boyfriend if he says he's got beef. That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.

Så man kom hem tidigare idag. För våran engelska lärare var hemma med sitt barn. Viktig info va? Men det var skönt. Kunde ha åkt vid tolv men vi hade mössprovning vid ett. Så stannade och provade och beställde studentmössa!! Whooop Whoop!! Awesome. Ska dra och träna senare. Men borde läsa lite i min engelska bok först. Ska ju ändå inte vara på gymmet förns vid kvart i sex.

Monday 5 September 2011

"Viskleken"

Här är min bild ifrån en text i "viskleken" som hör till ämnet estetisk orientering. Fotade den igår. Då min snygga syster fick leka modell åt mig. Tack så mycket syster. Jag tycker den blev bra och passade bra till texten jag fick. Det tyckte även Lina och Annlie. Så awesome! Men nu ska jag forsätta med något nytt.

The most wasted day is that in which we have not laughed.

Jag vet, riktigt dålig bild. Men jag orkade inte anstränga mig. Sorry. Men idag var en bra dag även fast det endast var Naturkunskap på schemat. Började ett litet grupparbete med Linn och Lina om stress. Det blev lite flum, men det går väl inte att undvika när man jobbar med sina nära och kära. Mycket skratt. Linn skrattade jätte roligt en gång. Hahaha. x) Det var skoj. En bra dag för att vara måndag.

Sunday 4 September 2011

Well this calls for, a toast so, pour the champagne.

Möte upp Linn på söder. Det blev ett inköp ifrån weekday. En super fin, blå och mysig kofta. Perfekt. Ni får se någon dag framöver. Det blev en fika på muffinsfabriken. Åt typ hälften och sen åt Johanna upp nästan resten efter middagen.

with tears in my eyes I post this


an awesome night with awesome girls.

Igår var jag ute med Annelie (bilden) och Linn (fotograf av bilden). Jag hade grymt roligt och hade ont i kinderna efter att jag haft ett leende på munnen typ hela kvällen. Jag hade grymt roligt. Merci girls. :)

Snart ska jag ta tåget till söder och möta Linn och utföra lite shopping.

Saturday 3 September 2011

Fuck him he's the DJ!!

Taggad!!! Helt klart. Grymt taggad. Dock har jag redan ont i fötterna. Så måste dricka bort det så fort som möjligt. x) Har sålt roser idag. Det var inte så kul. Så vi pratar inte om det. Dock är jag även fortfarande halv sjuk. Men what the fuck!? Nu kör vi. Jag är typ klar.

Friday 2 September 2011

Just a second, it's my favorite song they're gonna play.

Design kursen idag. Började göra mönster till scenkostymen jag ska göra. Ska bli roligt. Den kommer bli fett grym. I alla fall jackan. Håltimme sen svenska c. Segt. Fick äta middag själv också, men det blev jätte gott. Ciao!

Thursday 1 September 2011

Holding on to summer.

Så nu är man hemma, fast har varit hemma ett tag. Men jag ska leva i sommaren så länge som möjligt. För jag älskar sommaren och shorts. Men mest shorts. x) Idag har vi startat upp projektarbetet och så har jag haft engelska. Helt okej dag. Lite små chill. Det ska bli jätte roligt med projektarbetet.