Wednesday 31 August 2011

Infect me with your love, and fill me with your poison.


kofta - mamma har stickat. linne - gina tricot. byxor - ingen aning för tillfället. 
hängslen - h&m. ryggsäck - topshop. skor - monki.

Jag tror jag vill gå och lägga mig. Kommer väl vara i säng typ vid tio om jag börjar göra mig i ordning nu. Så det verkar ju bra. God natt.

Fotokursen : Bildkomposition


Jag har just nu fotokursen. Vi jobbar lite med bildkomposition idag och pratade om lite annat också. Här är en tringelkomposition. Alltså huset bilden. Senare idag ska jag troligen ta hål i örat och så kanske jag ska få min hand sönder klämd av Lina, som också ska ta håll. Linn är jätte uttråkad. Men det är ju roligt.

Tuesday 30 August 2011

Better think twice, your train of thought will be altered.


Jag kom nydligen hem ifrån att åkt och hämtat mitt körkort. Så nu har jag mitt körkort. Hur awesome är inte det liksom? Var i skolan idag. Vilket var lite smått onödigt. Umgicks mest med Linn och Lina i Linns säng. Det var mys, men iallafall. Vi hade estetisk verksamhet, då jag bestämde att jag skulle fota något hemma. Håltimme efter lunch och engelska som sista lektion. Då vi till slut lyckades få alla papper som de andra hade fått.

Monday 29 August 2011

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.






Nu är man hemma ifrån skolan. Kanske ska åka igen. Men vet inte när de stänger. Så kanske inte blir så. Det är ju så tråkigt att åka bil själv. Det var väl lite segt. Men det var skönt när vi fick sluta tidigare. Då fick jag ligga lite i Linns säng och chilla och umgås lite innan jag tog bussen hem.

work in progress


Så den övre målade jag på i helgen och den andra är gammal men inte klar. Har inte orkat bara. Nu ska jag snart ta mig till tåget. Idag har vi endast naturkunskap på eftermiddagen. Blä på det. Men måste kila.

Thursday 25 August 2011

Well you can ignore it. But only for so long.




Lars Wallin på Waldemarsudde


Idag var vi på Waldemarsudde med klassen eller alla textilare på skolan kanske jag ska säga. Vi var på utställningen med Lars Wallin's klänningar. Det var mycket fina saker. Men man får ju inte fota där inne. Men min favorit var den genomskinliga kapan, typ regnjackan. Som han typ hade gjort till sitt examens arbete på Beckmans. Då jag inte riktigt är så mycket för så utsmyckade klänningar som de flesta var. Men endel grejer var ju riktigt coola och verkligen inspirerande. 

And that's all for now. Nu ska jag fixa midda. 

Wednesday 24 August 2011

i don't want

Foto : Sandra Wahlbeck

Idag hade jag min första lektion i fotografisk bild. Det ska bli roligt tror jag. Hoppas jag. Idag fick vi en liten uppgift som var motsatser. Dock var jag på väg att åka hem vid tio men det blev aldrig av. Så jag lyckades stanna hela dagen. Hade svenska b på eftermiddagen.

Nu är jag iaf hemma och sitter och äter kuckelimuckmedicin (godis) och dricker te och allmänt chillar i soffan för att bli frisk. Jag vill vara frisk. Jag blir typ aldrig sjuk.

Tuesday 23 August 2011

Happy Birthday to mum!!


Grattis idag till världens bästa mamma!! Idag började jag skolan igen. Sista året på Vacksta. Helt sjukt. Men ändå grymt laddad. Det var en seg dag och en viss liten Lina har lyckas smitta mig. Nu på kvällen fick vi lite gäster för att fira mamma. Jag fick som grattis till körkortet algrens bilar och merci choklad. Just nu funderar jag på om jag ska duscha eller ta en kopp te som jag bara kommer dricka halva av.

Monday 22 August 2011

Drive!!

Foto : Sandra Wahlbeck (moi)

Idag lyckades jag ta mitt körkort. Score!! Innan det övningskörde jag med mamma till stan och lämnade Johanna där och sedan var vi på Maxi. Så det viktiga med dagen var att jag fick mitt körkort!! awesome. Nu ska jag baka med syster.

Friday 19 August 2011

Sommarbio i Rålis

Stockholms internationella filmfestival
Igår kväll tog vi oss till Rålambshovsparken för att vara på en av dagarna på Stockholms internationella filmfestival. Vi hade picknick och åt pizza och godis. Filmen vi såg var Black Swan. Hade sett den tidigare men den är bra. Det var en bra kväll.

Just nu ligger jag i min säng och Lina sitter på en madrass i mitt rum. Vi har inte orkat pallrat oss upp. Men får väl göra det snart.

Wednesday 17 August 2011

I solemnly swear that I am up to no good.


Här om dagen beställde jag ifrån Decoliie.se och igår fick jag mail att min beställning var i väg skickad och idag kom det hem till mig. Så glad jag blev. Ett armband, med blå läderfläta med silverbricka med orden mischief managed. Helt underbart älskar det. (dock fick jag ingen succé bild på det. Sen beställde jag även en earcuff / örhänge. Super coolt. Och jag är jätte nöjd.

För några dagar sedan fick jag även mail ifrån Scanpix. Jag hade vunnit ett iPhone skal och visst var det fint? Inte för jag har en iPhone. Men jag tror mamma sa åt mig att gå med i tävlingen. Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. Mischief Managed.  x)

Your life is sneaking up behind, It just won't let you go.


Ni får leva med att jag är lite ego för tillfället och att det bara kommer upp bilder på mig som Linn tog när vi var i Hagaparken. Men jag har inte lekt med min kamera den senaste veckan. För jag gillar bilderna liksom.

Igår var jag i stan med Linn, Lina och Carro. Vi lallade runt lite. Kollade affärer. Köpte en bok på Myrrorna. Shoes av Linda O'Keeffe. För tio kronor. Awesome!! Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit och kollat på lite utbildningar. Mamma kom nyss in med posten och jag hade fått hem min beställning och en sak jag vunnit. Visar när jag fotat. Det var jätte fint och jag är sjukt glad.

Sunday 14 August 2011

I must not tell lies.



Igår blev det en spontan kväll med Lina, Linn och My. Ganska ovanligt att vi lyckas göra något spontant när vi alla bor åt olika håll och kanter. Men vi hade sjukt roligt och jag var på jätte gott humör. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag somnade vid fem typ. Sen gick vi upp typ vid tolv. Tog det lugnt. Sen ikväll har jag varit på middag hos mormor och morfar. Men nu är vi hemma och kollar på Harry Potter. Ciao for now!!

Friday 12 August 2011

She's a rebel, she's a rebel, she's a rebel and She's dangerous.


Bild ifrån igår. Foto : Linn Gullberg

Jag håller just nu på att städa mitt rum som var typ kaos. Men som fortfarande är det. För städa i min värld är att flytta på saker och göra iordning på ställen som egentligen inte behöver det. Annars idag har jag varit och failat på min uppkörning. Så nu är det bara att satsa på nästa gång. Wish me luck. (till både körkortet och städningen.)

Yesterdays outfit.



Skinnjacka - loppmarknad. 
Shortsen - jag har använt typ hela veckan. x) 
Hängslen - H&M
Tröja - ingen aning. 
Skor - Converse. 

Thursday 11 August 2011

asshard = badass + hardcore





Idag åkte jag som sagt i väg och skulle fota. Vi åkte till Hagaparken. Men jag skulle inte fota. Utan jag skulle leka modell åt LinnCarro var också där och var superduktig assistent till Linn. Hade inte träffat Carro på evigheter så det var roligt. Grym dag. Ja, som ni ser ser ni tre av bilderna ovan. All credit to Linn Gullberg. Om du klickar på bilderna kommer du till hennes blogg.

Visst är jag cool? Eller snygg? Eller visst? Eller hur? x)

Night Creepers

Idag ska jag iväg till stan och fota lite. Eller jag ska inte fota med iallafall. Jag vet inte riktigt vilka som kommer. Men temat är den här videon Best Coast - Our Deal: "Crazy For You". The Night Creepers. och jag tror Linn fick igenom sin väder önskan. Nu måste jag dock göra mig i ordning.

Wednesday 10 August 2011

You should always were shorts in the summer, even when it's raining.



Idag var jag i stan eller jag menad på söder med Linn och Lina. Det ösregnade lite sådär till och från. Men jag shoppade lite iallafall. En mascara och eyeliner ifrån Bodyshop + så blev jag medlem och fick två små duschtvålar. Ett linne och ett armband (ja, armbandet ska fastna på armen som resten av dem). Och på weekday köpte jag ett par jeans vid namn Second Skin. Höga och tighta, awesome! Vänta jag köpte ett hårband också.

And the outfit for today : Avklippta jeans, tröja ifrån Monki, genomblöta converse och min systers kavaj. And btw. You should always were shorts in the summer, whatever the water says. It's the law. Maybe not. But it is just awesome with shorts. x)

Monday 8 August 2011

i love guys in white tees.


Det här är typ det jag hade på mig idag. Svart linne ifrån monki, shorta som är mammas gamla och avklippta jeans. (+ blommiga söta strumpor)

Men vad har hänt idag då? Idag har jag skrivit teoriprovet till körkortet. Vilket jag klarade så är happy happy, över det. :D Sen har jag umgåtts med Lina resten av dagen typ. Nu försöker vi dock göra en plan till imorgon, men vi saknar en person när vi planerar och jag borde städa mitt rum.

Saturday 6 August 2011

two awesome evenings

Igår var jag ju som sagt ute med mina två kusiner och en av mina kusiners sambo. Jag hade jätte roligt. Vi åt jätte god mat och drack gott och allt var bra. Tack så mycket!!

Sen idag har jag pluggat lite körkorts teori. Sen har jag även haft besök av Linn och Lina. Vi gjorde middag och umgicks. Vi hade det bra. Tog en liten tur med roddbåten. Det var mysigt. Det var en bra kväll, det också. Att bara vara med sina vänner. Fast alla tre var typ trötta och sega i huvudet. Men ibland måste man få vara det.

Bilden är tagen av Micke. Alltså min kusins sambo.

Friday 5 August 2011

Bakluckan


Så här har ni min jacka jag köpte på loppisen för ett tag sedan. 80 spänn. Catching!! Dock håller min data på att dö just nu. Min syster klagar även över att jag inte bloggar så mycket. Men om ni vill ha mer uppdatering får ni besöka min twitter eller bara kolla i menyraden för där finns min twitter. Men nu ska jag gå ner och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. När jag ska ut med mina kusiner och deras respektive på min födelsedags kväll typ. Som jag fick när jag fyllde år. Puss på er!

Monday 1 August 2011

If you never try, then you'll never know.




Idag var jag i Skärholmen med Lina. Köpte lite små prylar, inte så intressant. Sen kom Linn hem till mig och åt middag. Mys. Typ evigheter sen vi såg varandra. Men nu ska jag nog se en film.

Jag har på mig Johannas short ifrån H&M, linne ifrån H&M och heels ifrån Nelly.com